Regulier en holistische diergeneeskunde
Dierenarts Ruth Boerekamp
Praktijk voor o.a. acupunctuur, chiropractie en homeopathie
Paard en gezelschapsdieren

Medicatie - Advies

Ik maak, indien nodig, gebruik van natuurlijke producten, zoals voedingssupplementen, (chinese) kruiden, homeopathische middelen (klassiek en klinisch), bach remedies etc. Afhankelijk van wat de patiënt, in dit geval uw dier vraagt.

Het streven is om zo weinig mogelijk in te zetten en te vertrouwen op het ”zelfgenezend vermogen” van het dier.

Ik werk o.a. samen met 2 bijzondere apotheken voor medicatie op maat zoals klassieke homeopathie en (oostere of westerse) kruiden.

www.hahnemann.nl

www.natuurapotheek.com

Natuurlijke, "klinische" middelen (veelal bij 1e hulp) uit de serie van bijv. Phytonics, de Groene Os, Puur van NML Health, Heel,  Schussler, VSM of Vetramil zijn vanuit de praktijk te bestellen en kunnen waar nodig en op maat ingezet worden. Dit is een selectie uit een breed assortiment van middelen waarmee gewerkt kan worden.

Daarnaast beschikt de praktijk over een (regulier) assortiment van o.a. diverse antibiotica, immuunsuppressiva (zoals cortico), ontwormingsmiddelen en verzorginsproducten, met bewuste keuzes hierin t.a.v inzetbaarheid, zelfredzaamheid van het lichaam, antibioticum resistentie en immuunsysteem.

Voor telefonisch advies of een consult en/of het opsturen van medicatie op maat kunt u bellen of mailen met de praktijk.